Zo Werk Ik

Werknemers, Ondernemers | Bedrijven | Verwijzers

Werknemers / Ondernemers

(Werk)stress heeft een enorme impact op jouw leven, relaties en gezondheid. Pak jouw fysieke en mentale stressklachten serieus aan, want stress verdwijnt niet door alleen rust te nemen.

Bedrijven

Burn-out is een erkende beroepsziekte, die van grote invloed is op de medewerker, het team, de productiviteit en de kosten. Daarom is stresspreventie voor managers en medewerkers geen luxe maar noodzaak. 

Verwijzers

Ik werk met de wetenschappelijk effectieve methode in 8 Stappen, die aansluit bij de NHG-Standaard voor de diagnostiek en behandeling van volwassenen met stress, overspanning of burn-out.

“Nog Even Volhouden, Over Een Maand Is Het Rustiger”
Wie Probeer Jij Iets Wijs Te Maken?

Er Moet Iets Veranderen, maar Je Weet Niet
Hoe?

Maak een afspraak, dan heb je de eerste stap naar verandering gezet. Samen kijken we wat jij nodig hebt – of wat jouw medewerker of patiënt/cliënt nodig heeft – om te herstellen van overmatige stress, overspanning of burn-out. Ik focus mijn aandacht op herstel, ontwikkeling en verandering door coaching en/of mindfulness.

Een kennismakingsafspraak is gratis en vrijblijvend. Je kunt mij bellen, Whatsappen, SMS’en of e-mailen om een fysieke, telefonische of online afspraak te maken.

Een Afspraak Is Zo Gemaakt

Werknemer & Ondernemer of Particulier

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte aan de Wilhelminalaan in Hoorn. Avondafspraken zijn mogelijk. We kunnen ook afspreken in de buurt van jouw werk, waarbij we een Walk & Talk afspraak maken. Ik haal je op en al wandelend spreken we elkaar buiten. Daarnaast is het mogelijk elkaar online te ontmoeten. Lees Verder

Bedrijf

Ik ontmoet de leidinggevende, de HR-medewerker of de directie op kantoor of online. We bespreken de situatie en behoeften van werknemer(s) en werkgever. Ik bied individuele coachtrajecten of mindfulness trainingen, teamtrainingen, gespreksvaardigheids-trainingen bij stress en burn-out, stress preventieadvies, advies bij re-integratie na burn-out etc. Lees Verder

Verwijzer

Ik werk volgens de richtlijnen van het NHG voor de diagnostiek en behandeling van volwassenen met stress, overspanning of burn-out. Ik neem stresstesten af, maar stel geen diagnose vast. Ik verwijs altijd naar de huisarts of bedrijfsarts. Voor de eerstelijnszorg in West-Friesland verzorg ik presentaties over stress, overspanning en burn-out. Lees Verder

Duidelijke en Heldere Afspraken

 

Weten waar je aan toe bent, is wel zo fijn. Voor ons allebei. Hiernaast vind je de nodige informatie en je kunt
ook nog even kijken bij Vraag & Antwoord.

Nog steeds een vraag? Een beller is sneller!
Mijn telefoonnummer is 06 39 85 99 32. 

Geen wachttijd of -lijst

Ik hanteer geen wachttijd of wachtlijst. Zodra de coachee er aan toe is, kan een coachtraject of individuele mindfulnesstraining starten. Deelnemers aan een groepstraining kunnen zich inschrijven. Voor werkgevers maak ik graag vooraf een kostenindicatie op basis van het aantal te verwachten gesprekken.

Bereikbaarheid

Je kunt mij bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 06-39 85 99 32. Spreek bij geen gehoor alsjeblieft een bericht in. Een Whatsapp of SMS versturen kan ook. Ik neem contact met je op, zodra ik dat kan. Mijn praktijk is aan de Wilhelminalaan 2a in Hoorn. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Organisaties bezoek ik graag op afspraak. Walk & Talk coaching op de werkplek is ook mogelijk. 

Tarieven en vergoedingen

Mijn tarieven. Het zakelijke tarief is € 117,00 excl. btw per uur voor werknemers, ondernemers met een bv, bedrijven en organisaties. De investering in coaching kunnen werkgevers en ondernemers opvoeren als bedrijfskosten inzake stresspreventie. Veelgebruikte budgetten zijn duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling of nascholing.

Het tarief voor ondernemers zonder bv en particulieren is
€ 103 incl. btw per uur
. Voor mindfulness trainingen gelden andere tarieven.

Voor individuele afspraken op de werkplek – bijvoorbeeld in de vorm van Walk & Talk coaching – wordt een toeslag van
€ 30,-
 excl. btw gerekend per afspraak in verband met reistijd en reiskosten.

Particulier: stem de kosten van een coachtraject of mindfulnesstraining af met jouw werkgever of zorgverzekeraar. De werkgever kan budget beschikbaar stellen in het kader van duurzame inzetbaarheid of persoonlijke ontwikkelling. Kijk ook op de pagina Vergoedingen.

Werkgever: afhankelijk van het stressklachtenniveau van de medewerker kan ik een inschatting maken van het aantal coachgesprekken. Ik maak een offerte in overleg met jou.

Betaling en afzegging

Betaling gaat achteraf via bank. Jij of de werkgever ontvangen maandelijks een factuur digitaal in PDF. Op verzoek ontvang je een factuur in print. Een afspraak afzeggen of verplaatsen kan altijd via telefoon, e-mail, Whatsapp of SMS. Niet nagekomen afspraken en afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Het weekend wordt daarbij niet meegerekend, dus een afspraak op maandag dien je vrijdag te annuleren.

COVID-19 / Corona

Ik volg de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) op de voet en volg te allen tijde de geldende regelgeving en richtlijnen van het RIVM.

Als jij COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten ervaart, kan je zonder kosten een afspraak afzeggen en verplaatsen naar een later tijdstip of je laat de afspraak doorgaan en kiest voor een online ontmoeting. Als ik gezondheidsklachten ervaar, zal ik hetzelfde doen.

Groepstrainingen worden bij voorkeur op locatie gegeven, waarbij iedereen fysiek aanwezig is, in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM. Online training is een alternatief als de actuele situatie rondom COVID-19 daar om vraagt.

Beroepsverenigingen en Kwaliteit

Ik werk volgens de gedragscodes en kwaliteitseisen van mijn beroepsverenigingen VESB en VMBN. Meer informatie over mijn kennis en ervaring lees je hier.

Integriteit, dossiervorming en geheimhoudingsplicht

Elk contact tussen coach en coachee begint met wederzijds vertrouwen. Integriteit is hierbij essentieel voor mij. Ik respecteer jouw privacy. Gegevens over jouw coachtraject of training worden vastgelegd in een niet-digitaal dossier, dat ik 1 jaar bewaar. Daarna worden alle gegevens vernietigd. Je kunt altijd jouw dossier inzien.

Zonder jouw schriftelijke toestemming zal ik geen informatie geven aan derden (bijvoorbeeld huisarts, bedrijfsarts, werkgever etc.). Een uitzondering hierop zijn situaties, waarin er sprake is van een wettelijke meldplicht of wanneer het nodig is om gevaar voor de coachee, een ander of de hulpverlener te voorkomen.

Ik hanteer de Gedragscodes van VESB coaches en VMBN mindfulness trainers . Daarnaast werk ik in mijn praktijk binnen de AVG-wetgeving rondom jouw privacy.

Heb je een klacht?

Als je een klacht hebt over mij, hoor ik dit graag van jou. We bespreken jouw klacht en kijken samen wat we kunnen verbeteren om jouw klacht op te lossen. Lukt dit niet, dan kan je jouw klacht melden bij de relevante beroepsvereniging. Jouw klacht wordt behandeld door de desbetreffende klachtencommissie, conform de klachtenprocedure en het klachtenreglement.

Anne-Marie in het Kort

 • Deskundig, warm, nuchter, positief
 • Coaching, Mindfulness en Stresspreventie advies
 • Bewezen effectieve methoden
 • Actief & Resultaatgericht
 • Gratis Stresstest
 • Geen wachtlijst
 • Walk & Talk (ook op het werk)
 • Ook avond afspraken
 • Ruime werkervaring in het bedrijfsleven
 • Erkend Coach Practitioner (NOBCO)
 • Erkend Stress- en Burn-out Coach (VESB)
 • Erkend Mindfulness trainer (VMBN)

Groeien Is Springen
In Het Onbekende
Telkens Weer.