Eigenwaarde vergroot

Ik heb mijn eigenwaarde vergroot, waardoor ik niet meer hoef te pleasen om gewaardeerd te worden. De stress is weg. Ik investeer in energiegevers als samenwerken met collega’s. Het werk is overzichtelijker door grenzen en focus.

Burn-out voorkomen

Een zeer fijne coach, die goed weet waar haar expertise wel ligt en ook waar niet. Als mijn werkgever dit coachtraject niet had aangeboden, was ik burn-out geraakt. Dan had ik lange tijd thuisgezeten. Dat is gelukkig voorkomen.

Juiste bevraging

Ik had bij jou een veilig en vertrouwd gevoel. Je liet me inzien hoe ik stresssituaties anders kon aanpakken. Niet door voor te zeggen, maar door juiste bevraging, dat ik zelf met een oplossing kwam.

Zonder schaamte

Fijn mens, dat actief en praktisch met je aan de slag gaat. Je zit zelf aan het roer van jouw coachtraject. Door haar vragen krijg je zelf het inzicht en kan je verder. Bij Anne-Marie kan je zonder schaamte je verhaal vertellen en kwetsbaar zijn.

Aanbevolen bij 2 collega’s

Ik heb je al aanbevolen bij 2 collega’s, die er aardig doorheen zitten. Heb hen gewoon verteld, dat ze professionele steun moeten zoeken. Net zoals je een breuk gips nodig hebt. Ik gaf hen aan, dat je structuur biedt en je inleeft.