Anne-Marie Meijer

Mindfulness Leermeester & Stress-, Burn-out en Reïntegratie Coach

Jij bent jouw eigen mentor. Jouw inzet is bepalend voor het resultaat.  

Investeer in de mens bij stress en burn-out; het coachtraject levert je een betrokken en productieve werknemer op én een positief werkgeversimago.”

Ervaringen

Gewoon normaal

Ik vond de open manier van communiceren met humor heerlijk. Eerst een praatje pot en daarna een gesprek. Geen hoogdravende taal, maar ‘gewoon normaal’. Een grote betrokkenheid voelde ik op een professionele manier.

Eigenwaarde vergroot

Ik heb mijn eigenwaarde vergroot, waardoor ik niet meer hoef te pleasen om gewaardeerd te worden. De stress is weg. Ik investeer in energiegevers als samenwerken met collega’s. Het werk is overzichtelijker door grenzen en focus.

Aanbevolen bij 2 collega’s

Ik heb je al aanbevolen bij 2 collega’s, die er aardig doorheen zitten. Heb hen gewoon verteld, dat ze professionele steun moeten zoeken. Net zoals je een breuk gips nodig hebt. Ik gaf hen aan, dat je structuur biedt en je inleeft.

Praktisch aan de slag

Ik heb al meerdere therapieën gehad. Maar het feit dat ik nu meer praktisch ermee aan de slag ging, was fijn. De psychologische ondersteuning verbinden met de dagelijkse praktijk en daarbij stap voor stap ondersteund worden.

Geen hartkloppingen meer

Ik ben heel blij, dat jij mij op wellicht het moeilijkste moment in mijn leven hebt begeleid om mezelf weer terug te vinden. Ik heb geen hartkloppingen meer, herken en begrens mijn stressveroorzakers, heb energie en rust in mijn hoofd.

Eerder ”Nee”

Het belangrijkste wat ik voor mezelf heb overwonnen, is dat ik eerder ”Nee” zeg, luister naar mezelf en voor mezelf opkom. Geen lichamelijke klachten meer, weer kunnen slapen, geen huilbuien meer. Weer genieten van het leven.

Juiste bevraging

Ik had bij jou een veilig en vertrouwd gevoel. Je liet me inzien hoe ik stresssituaties anders kon aanpakken. Niet door voor te zeggen, maar door juiste bevraging, dat ik zelf met een oplossing kwam.

Confronterende spiegel

Mij een confronterende spiegel voorhouden en vragen stellen. Als ik weerstand voelde, gingen we dit onderzoeken. In plaats van de opdracht te doen tegen mijn gevoel in, was het leerzamer om samen te kijken waarom ik stress voelde.

Meer balans en rust

De coachsessies met Anne-Marie waren voor mij confronterend, maar ook gelijk heel verhelderend. Ze vroeg goed door, waardoor er punten naar boven kwamen, die ik zelf niet had zien aankomen. Het heeft mij geholpen stappen te zetten in mijn proces naar meer balans en rust in mijn leven.

Bedankt Anne-Marie

Doortastend

Wat mij heel erg geholpen heeft, is Anne-Marie’s doortastendheid. Ze vroeg door. Ik kon me niet verschuilen achter humor. Op respectvolle wijze werd ik echt gestimuleerd na te denken over stresssituaties en mijn eigen invloed hierop.

Ik ‘ben’ er weer

Mijn belangrijkste winst is, dat ik weer het gevoel heb dat ik er weer ‘ben’, dat ik weer de persoon ben, die ik altijd was en alles weer aan kan.

Veilig gevoeld

Dat je een fijne coach bent. Betrokken, open en eerlijk, spiegelend, warm en dat ik me altijd ‘veilig’ heb gevoeld. In een eerder traject heb ik vaak het gevoel gehad dat ik niet goed genoeg ben. Dat gevoel heb ik bij jou nooit gehad.

Burn-out voorkomen

Een zeer fijne coach, die goed weet waar haar expertise wel ligt en ook waar niet. Als mijn werkgever dit coachtraject niet had aangeboden, was ik burn-out geraakt. Dan had ik lange tijd thuisgezeten. Dat is gelukkig voorkomen.

Niet oneindig uitpluizen

Ze ondersteunt je met duidelijkheid en structuur, als je het zelf door stress niet meer helder hebt. De diepte in waar nodig, maar niet oneindig uitpluizen. Vooral verder met praktische handvaten. Positieve ontwikkeling was snel merkbaar.

Maatwerk

Ik heb Anne-Marie ervaren als een zeer professionele burn-out coach. Ze begrijpt wat het is om burn-out te zijn. En belangrijker nog, ze geeft maatwerk. Ik had haar eerder willen “tegenkomen”, dan zou ik sneller zijn hersteld.

Dankbaar

Anne-Marie is zeer gespecialiseerd in begeleiding bij burn-out en maakte, samen met mij de juiste stappen om te kunnen herstellen. Hier ben ik haar ontzettend dankbaar voor!

Zonder schaamte

Fijn mens, dat actief en praktisch met je aan de slag gaat. Je zit zelf aan het roer van jouw coachtraject. Door haar vragen krijg je zelf het inzicht en kan je verder. Bij Anne-Marie kan je zonder schaamte je verhaal vertellen en kwetsbaar zijn.

Dichter bij mijzelf gekomen

Door open en persoonlijke gesprekken te voeren ben ik dichter bij mijzelf gekomen. De door Anne-Marie aangereikte methode, oefeningen en opdrachten helpen mij om in bepaalde situaties en mensen mij minder snel boos, ongeduldig te gedragen/op te stellen. Ik blijf meer bij mijzelf, als regisseur over mijn eigen ideeën en handelingen.

“Doorgezaagd” worden

“Doorgezaagd” worden. Ik praat gemakkelijk en kan daardoor heel goed zeggen wat ik wil delen, terwijl er meer onder zit. Jij vroeg door en door en door. Heel irritant en moeilijk, maar ook heel helpend.

Draagkracht en draaglast

Wat is na mijn re-integratie nog nodig heb van mijn werkgever? Het zou fijn zijn als mijn leidinggevende af en toe even checkt of alles okay is. Verder zou ik terugkerend de draagkracht en draaglast van het werk en privé willen evalueren.

Nieuwe inzichten

Superfijn, dat Anne-Marie werkt met mindfulness. Het stresswerkboek leverde mij nieuwe inzichten op. Er werd serieus naar mij geluisterd. Anne-Marie keek naar wat ik nodig had en durfde af te wijken van het programma, erg prettig.

Duidelijke structuur

Anne-Marie had vooral duidelijke structuur in het proces, dat gaf rust, maar voor de inhoud ben je zelf verantwoordelijk. Ze kon op het juiste moment even vertragen en op het andere moment juist confronteren.

Je Kunt De Golven Niet Stoppen, Maar Je Kunt Wel Leren

Surfen!